Werkgeversservicepunt AV-regio

Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan uw personele behoefte? Het Werkgeversservicepunt AV-regio kijkt samen met u naar uw personeelsplanning, of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat. Adviespunt SR maakt onderdeel uit van het WerkgeversServicepunt AV-regio (WSPAV-regio): een samenwerkingsverband van uitvoeringsorganisatie Avres (sociale dienst en sociale werkvoorziening), Regionaal Arbeidsmarktplatform AV-regio en het UWV.

Samen met het Werkgeversservicepunt AV-regio brengt Avres vraag en aanbod (vacatures en werkzoekenden) bij elkaar. De adviseurs beschikken over kennis over de arbeidsmarkt, weten de uitgangspunten voor subsidies en opleidingen. Samen met een team van werk- en jobcoaches zorgen zij voor de bemiddeling en begeleiding van werkzoekenden.

De accountmanagers van Avres hebben een actueel inzicht in beschikbare functies en de beschikbare kandidaten. Zij helpen u bij het maken van een passende match.

Bezoek voor meer informatie de website van het Werkgeversservicepunt: www.wspavregio.nl